Reglerne til drukspillet: Træmanden

Træmanden er et velkendt drukspil, som du højst sandsynligt enten har hørt om, eller har spillet med dine venner før. Drukspil kan være en god måde både at få alkohol indenbords og få sat gang i festen.

Træmanden er nemt at lære, og man kan spille med så mange deltagere som man har lyst til. Det eneste spillet kræver er et par terninger eller et par kort, en øl til hver spiller og en kapsel el.lign. der kan symbolisere træmanden.

Reglerne for terningerne

Helt kort fortalt går spillet ud på at man gerne vil undgå at være træmanden. Hver spiller skiftes til at slå med terningerne, og hvad øjnene sammenlagt giver, har forbindelse til noget de så skal gøre. 

Man starter spillet ved at hver spiller slår med terningen. Den der slår det laveste antal øjnene, starter med at være træmanden. Derefter begynder man at slå på runde. 

Hvert slag er hvad øjnene giver i alt. Slår man 1 og 3 har man altså slået en 4’er.

2 = Udfordring. Meget lig spillet Sandhed eller Konsekvens, må du udfordre en af dine venner til at gøre noget du helst selv bestemmer. Afviser den udfordrede udfordringen, skal de drikke 2 slurke. Har de i stedet succes skal du drikke 5 slurke.

3 = Er der en 3’er på blot én af terningerne skal træmanden tage en slurk. Viser begge terningerne 3, skal træmanden tage 2 slurke. Slår træmanden en 3’er må titlen som træmand gives videre til en anden spiller.

4 = Giv 3 slurke væk til én spiller eller del dem ud mellem flere spillere.

5 = Fælles skål!

6 = Nævn en kategori. Det kunne fx være bilmærker. Hver spiller skiftes til at sige et bilmærke. Den spiller der ikke kan komme på et mærke der endnu ikke er blevet sagt, tager 3 slurke.

7 = Man har et ’tissekort’ og har derfor lov til at gå på toilet. Det kan med fordel skrives ned et sted.

8 = Spilleren til højre for dig drikker en tår.

9 = Spilleren til venstre for dig drikker en tår.

10 = Du må på et tidspunkt under spillet sætte din tommelfinger på bordet. Den sidste af spilleren der selv sætter deres tommelfinger på bordet, skal tage 3 slurke.

11 = Du skal selv drikke en tår.

12 = Du må selv lave en regel, eller du kan ophæve en regel tidligere lavet af en spiller der har slået 12.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *