Gode spørgsmål til s, p eller k

S, P, eller K er et spil, hvor man skal være 2 eller flere spillere. Det spilles ofte til fester, hvor man kan få mulighed for at lære hinanden at kende, eller få nogle hemmeligheder ud af folk. Reglerne er simple, og kræver hverken kort eller andet. S står for sandhed, p står for procent, og k står for konsekvens.

Hvorfor er s, p eller k et godt spil til festen?

Når man er til fest med mange mennesker, og man ikke kender dem alle sammen, er s, p eller k en god ide, så man kan lære de andre at kende. Hvis du allerede kender dem du spiller med, har du mulighed for at spørge dem ind til nogle hemmeligheder, eller stille dem spørgsmål, du længe har tænkt over.

Tag for eksempel en dreng du længe har kunne lide, svarer han sandhed, så vil du have mulighed for at spørge, om der er nogle han kan lide. Spillet er godt til at holde en god stemning til festen, og holde en samtale kørende. Man kan let få et godt grin ud af det her spil. 

Ideer til nogle af de mange spørgsmål man kan stille

Du stiller spørgsmålet S, P, eller K, og de svarer. Men hvilke spørgsmål skal man stille, når man er løbet tør for spørgsmål. Her kan du finde flere ideer til både sandhed, konsekvens og procent.

Stil spørgsmål til kærlighedslivet. Fx. hvis der bliver sagt s, kan du spørge om, hvor mange man har kysset, hvor mange kærester man har haft, eller om der er nogle i rummet man kan lide. Hvis der bliver svaret konsekvens kan man sige at man skal kysse en i rummet, eller skrive til den person man kan lide, at man godt kan lide dem. Eftersom p står for procent, ville det være åbenlyst at spørge, hvor meget kan du lide, og så nævne en person, ud af 100 procent.

Man kan også bede nogle om at fortælle, den mest pinlige historie i deres liv, eller fortælle deres største hemmelighed. Fester er altid en god mulighed for at få folk til at fortælle deres hemmeligheder, hvis folk har drukket, og gerne vil være en del af fællesskabet. Du kan spørge dem om hvilke pinlige ting de har gjort, om de har fx tisset i badet. 

Hvis du virkelig vil lære nogle at kende, eller du godt kan lide at stille dybe spørgsmål, kan du spørge hvornår personen sidst har grædt, om de tror på livet efter døden eller andet som er mere dybe spørgsmål, men som man i normale samtaler, ikke bare spørg om. 

Mangler du nogle konsekvenser? Nogle gode ideer kunne være, kys den person der er mest tiltrækkende, lad en kigge igennem alle dine billeder, nævn 3 gode ting, ved personen der sidder for højre til dig, og 3 dårlige ved den sidder til venstre, eller lad en person gå ind på instagram og lad dem like hvilket som helts billede. 

Der er tusindvis af spørgsmål og konsekvenser man kan stille, det handler bare om at være kreativ og tænke på hvad man gerne vil vide om personen. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *