Derfor er det sjovt at lave ølstafet

Drukspil er noget af det sjoveste man kan lege sammen om som voksne mennesker. De giver én en mulighed for stadig at være barn og fjolle rundt, selvom man er blevet voksen. Og en af de helt sjove former for drukspil er øl stafet.

I denne artikel fortæller vi lidt om hvorfor det er så sjovt at lege øl stafet og hvordan det er man spiller det. 

Den sjove ølstafet

Øl stafet er utrolig sjov at lege netop fordi det er en god leg, hvor man har mulighed for at komme hinanden ved uden at det bliver for alvorligt. Med gode drukspil som dette så kan man hurtigt komme til at slappe af i et godt selskab.

Med øl stafet har du mulighed for at lave noget lidt andet og noget sjovt sammen med dine venner og familie. Det er en måde at komme hinanden tættere på en anderledes måde, end hvad man er vant til. Og anderledes oplevelser er altid med til at styrke venskaber.

Gennem øl stafet kan man samtidig hurtigt nå at få bundet nogle øl, hvilket giver én en dejlig fornemmelse i kroppen. Der er ikke meget der er bedre end en god kold øl i sommervarmen der kan hjælpe en med lige at slappe lidt af – og når man har mulighed for at gøre det sammen med gode venner, så er det jo bare endnu bedre.

Det praktiske ved ølstafet

Hvordan leger du så øl stafet?

Det er såmænd meget simpelt en leg at lege sammen. Der findes dog nogle forskellige varianter af legen derude.

Den helt almindelige og traditionelle måde at lege øl stafet på er ved at dele gruppen af mennesker, der leger sammen, op i to hold. Hvert hold vælger derefter en spiller fra deres hold og de to spillere stiller sig op ved siden af hinanden på en klar startlinje. Næste skridt er så at placere en øl lidt længere væk, som spillerne skal løbe hen til og bunde så hurtigt som overhovedet muligt. 

Det er normalt at indføre en regel om, at spillerne derefter skal snurre rundt om sig selv 10 gange. Det kan hurtigt føre til en del svimmelhed, som sammen med alkohol virkelig kan skabe nogle sjove oplevelser, når spillerne derefter prøver at finde vej tilbage til startlinjen. 

Den spiller der kommer først tilbage har vundet den runde og man kan spille lige så mange runder, som man har lyst til at gøre.

Hvis man ikke lige er den helt store øldrikker, så kan man selvfølgelig også bruge andre drikkevarer som for eksempel cider. Hvis man ikke lige er til alkohol, så kan man også sætte en sodavand frem i stedet for. På den måde kan alle være med.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *