Hvad kan du lave med spillekort udover drukspil?

Har I endelig fået nok af at spille drukspil? Så er det måske på tide at finde på nogle andre ting at lave med kortene, som I har brugt indtil nu. For tro det eller ej, men kortene kan rent faktisk bruges til en masse andet sjovt end blot at skulle bruge dem til drukspil. Man kan lave et væld af sjove aktiviteter med dem: som fx at spille kort eller at lægge en kabale.

Hvad skal du lave med kortene?

photo-2555292Så hvad kan man så lave? Det kommer vi til her. Det er vigtigt at I selvfølgelig har et spil kort til rådighed. Til mange af disse ting er det samtidig også meget vigtigt at man ved at alle kortene er til stede. Hvis ikke dette er tilfældet så bør du gå ud og købe et nyt spil kort. Hvis man fx kun har 51 kort uden jokerne så kan det hurtigt gå hen og blive problematisk med nogle af disse forslag.

  • Spil kort med vennerne. Kender du ikke til nogle kort spil, så find på nogle. Ellers er der mange alternativer som du måske kender som Krig eller 500.
  • Læg en kabale i ny og næ. Du kan også vælge at lægge en kabale. Den helt store fordel ved dette er at det kan gøres alene, og du behøver derfor ikke at være sammen med nogle for at lægge en kabale.
  • Lær at lave et kort trick. Den her er ekstra sjov, for så lærer du noget du kan vise videre til dine venner og familie og på den måde giver du dem noget at tænke over. Mange kort tricks er helt selvvirkende og det vil sige at du ikke skal tænke videre over hvordan det fungere – det vil med andre ord altid lykkedes, hvis man kender hemmeligheden. Andre skal man bruge fingersnilde for at få til at gå op.

 

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *