Der er ikke mange drukspil, der kan konkurrere med Beer Pong. Ét af dem, der kan, er Flip Cup. Det er et spil, der bedst kan betragtes som en form for druk-stafetløb, der kræver to hold af 1 til 8 deltagere.

Sådan spiller du Flip Cup

Hvis du skal spille Flip Cup, skal du bruge krus og et bord. Du skal bruge lige så mange plastikkrus, som der er deltagere. Helst de originale amerikanske røde og blå plastikkrus, men de transparente fra supermarkedet kan dog også bruges.

Regler til Flip Cup

Når du har fået udstyret i orden, skal spillet spilles således:

  1. Start med at opdele deltagerne i to hold.
  2. Placer et krus for hver deltager på bordet og fyld dem med en aftalt mængde øl.
  3. Når spillet tager sin start, skal deltager nr. 1 fra hvert hold starte med at drikke sin øl.
  4. Når han eller hun har drukket op, skal kruset flippes. Det gøres ved at placere det på kanten med en lille af kruset udover. Man skal nu slå til kruset med en finger, så det bliver flippet rundt og lander på hovedet. Man skal blive ved med at prøve til det lykkes.
  5. Når det er lykkedes for deltager nr. 1, så må den næste deltager drikke sin øl og flippe sit krus.
  6. Når alle deltagerne på et hold har drukket deres øl og har flippet deres krus, er de færdige.
  7. Det første hold til at drikke og flippe alle krus, har vundet.

Hvorfor er det så sjovt?

Der er flere ting, der er med til at gøre Flip Cup sjovt. Det er dog især noget, der handler om, at der er et vist konkurrenceaspekt over det. Specielt hvis det er meget tæt, vil det være et sjovt spil. Det vil nemlig gøre det meget intenst, og det er automatisk med til at gøre det sjovere.

Dertil bliver der ofte også heppet, samtidig med at der bliver indtaget alkohol. Det er også et nemt spil, hvilket også er noget, der tiltaler mange, da det dermed er nemt at komme i gang med, frem for at skulle forklare et avanceret og teknisk krævende spil.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *