Fem sjove drukspil at lave for to

Der behøver ikke at være mange mennesker til stede for at spille et drukspil. Her kan du finde inspiration til et sjovt drukspil. Det kræver kun at I er to personer, og at I har nogle få materialer til rådighed. Hvis du kan anskaffe et kortspil, terninger eller en bordtennisbold, kan I komme langt med et drukspil. 

Liste med de bedste drukspil for 2 personer

Beerpong 

Beerpong kræver at I har 22 plastikglas, en bordtennisbold, et bord og øl. Når I starter spillet, placeres 10 glas med øl i en trekant i hver ende af bordet. I hver ende skal der også være et glas med vand.

Hvis modstanderen rammer dit glas, skal glasset fjernes, når du har drukket indholdet. Den der først får ramt modstanderens glas vinder. Som straf skal taberen drikke vinderens resterende glas med øl.

Dit kast tæller ikke, hvis din albue passerer bordkanten, når du skyder. Modstanderen må slå bolden væk, hvis du bouncer bolden. Det er også tilladt at puste bolden op fra glasset, hvis du kan nå det. Desuden må hver spiller én gang samle glassene, så det er nemmere at ramme.    

Meyer

Til Meyer skal I bruge 2 raflebægere og 4 terninger. Hver gang en af jer taber runden, går taberen et liv ned på sin terning og skal desuden drikke en tår af sin alkohol. Når man ikke har flere liv tilbage, er spillet slut. 

To terninger placeres mellem de to bægere. Det højeste er Meyer, som er 1 og 2. Det næst højeste er lille Meyer, som er 1 og 3. Dernæst kommer par, hvor par 6 er det højeste. Det er altid det højeste tal af terningerne, der angiver 10’eren. Det vil sige, at det laveste du kan slå er 41. 2 og 3 er fællesskål og redder den, der slår.

Du skal altid slå højere end din modstander. Du kan vælge at lyve, hvis dit tal er lavere, men hvis modstanderen ikke tror dig og løfter raflebægeret, taber du og må gå et liv ned. Du kan også vælge at sige ’det eller derover’, hvor du ryster bægeret igen og håber, at terningerne bliver det samme eller over, det modstanderen slog.  

Det tomme glas

Ved det tomme glas skal i bruge 6 plastikglas, en tusch og en terning. Hvert glas får et tal fra 1 til 6, og så handler det om at slå med terningen. Rammer du et tomt glas, skal du fylde alkohol i glasset. Rammer du et fyldt glas, skal du drikke alkohollet i glasset og slå igen, til du rammer et tomt glas. I bestemmer, hvornår spillet slutter. 

Væddeløbet 

Til væddeløbet skal I bruge et kortspil, hvor to essere bruges som væddeløbsheste. I skal inden spillet hver satse et antal slurke på én af hestene. 8 kort placeres i højre side af hestene med kuløren nedad. En hest må rykke frem, når kortet fra bunken har den samme kulør. Første gang en hest kommer op på siden af et af de 8 kort, skal kortet vendes, og hesten med matchende kulør skal gå et skridt tilbage. 

Man vinder når én af hestene passere de 8 kort. Vinderen må give sin sats af slurke ganget med fire til sin modstander. 

Større eller mindre end

Ved større eller mindre end skal I bruge et kortspil. Hvis du sidder med bunken, skal du kigge på et kort, og se om modstanderen kan gætte kortet. Modstanderen må først gætte på et tal, hvorefter du svarer om kortet er større eller mindre. Hvis modstanderen gætter kortet, skal du drikke, ellers skal modstanderen drikke differencen fra gættet til det rigtige kort. Derefter bytter I roller.   

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *