Drukspillet busturen er en fest starter

Busturen er et drukspil, som spilles til fester. Det er et spil, hvor man hurtigt bliver fuld, hvis man er dårlig til at gætte, eller bare hår dårligt hæld. Det er nemt at lære, og derfor kan nye spillere hurtigt lære reglerne mens man er i gang. 

Hvad er reglerne til bustur?

Når man skal spille busturen, skal man bruge et kortspil, og selvfølgelig noget at drikke, øl eller hvad man nu lige har lyst til. Der er en spiller der skal være uddeleren, uddeleren har et blandet kortspil, og de andre spillere sidder i en cirkel omkring et bord. 

Uddeleren starter med at spørge personen til venstre, om det næste kort han eller hun trækker fra bunken, er et sort eller hvidt kort. Hvis personen svarer rigtigt, må der uddeles en drink, men hvis der bliver svaret forkert, skal man selv drikke. Efter alle spillere er blevet spurgt, kommer der en ny runde.

Den næste runde er med samme regler, bare om kortet er højere end eller lavere end kortet der var vist før. Hvis det er det samme tal, så drikker man alligevel. Andensidste runde går ud på man får to kort, og så skal man sige, om uddelerens kort er imellem de to kort man har, eller udenfor. Altså hvis man får en 5’er og en knægt, så er alt mellem 5 og knægt indenfor og alt andet er udenfor. Den allersidste runde går ud på, at man skal gætte om det er spar, klør, hjerter eller ruder. Hvis svaret er rigtigt, må man give 5 tåre ud, hvis det er forkert, skal man selv drikke. 

Nemt og sjovt med en gang bustur!

Busturen er nemt at lære, og det er hurtig måde at starte festen på. Hvis man gerne vil have gang i festen, ved at få folk til at drikke noget mere, er det her helt klart et godt spil, da der er store chancer for man svarer forkert, og derfor skal drikke. Og selv hvis man svarer rigtigt kan andre uddele drinks til en. Det er en hurtig party-starter, og vil helt klart være med til ar give et godt humør. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *